Kalendar događanja

Preparing Global Leaders Forum – Croatia (cancelled due to COVID-19)

Preparing Global Leaders Foundation (PGLF) je obrazovna neprofitna organizacija posvećena mijenjanju paradigmi leadershipa kroz intenzivne obrazovne seminare po cijelom svijetu. Misija programa je pomoći sudionicima u usavršavanju njihovog potencijala, razvijanju leadership i komunikacijskih vještina te stjecanju inovativnog i poduzetničkog duha. PGLF je trenutno sastavljen od tri škole koje se održavaju u Rusiji, Jordanu te već treću godinu i u Hrvatskoj.
PGLF Croatia međunarodni je obrazovni program sastavljen je za najbolje studente posljednjih godina studija i mlade profesionalce diljem svijeta. Pripremljen je na način da opremi buduće lidere sa znanjem i vještinama potrebnim za efektivno vođenje u sve složenijem globaliziranom svijetu.
Predavači na PGLF Croatia su vodeći stručnjaci u području leadershipa, inovacija, psihologije i globalnim studijima kao i eminentni profesionalci u mnoštvu poslovnih sektora.
Sudionici dolaze iz cijelog svijeta predstavljajući svih 6 kontinenata i dovode perspektive budućih globalnih vođa na jedno mjesto.  

Poveznice

Name:
Email:
Subject:
Message:
x