ArtScience

    

   In the spirit of renaissance profile of the Institute, the ART is integral and natural part of Institute's activity.The main goal is to set in motion an ongoing interaction between artists and scientists. 

    

    "RAZLIČITO A ISTO"

    Milan Tepavac Tarin

    "RAZLIČITO A ISTO"

    Izložba "RAZLIČITO A ISTO" - Milan Tepavac Tarin

    8. rujna - 8 listopada 2018.

     

    MILAN TEPAVAC TARIN  Mr. višemedijske umetnosti – ak. slikar

    1984. diplomirao na Fakultetu primjenjenih umjetnosti i dizajna u Beogradu.

    1989. kao stipendist francuske vlade pohađa slikarski atelje u Marly le Roi - Pariz.

    1990. kao stipendist španjolske vlade specijalizira slikarstvo i grafiku na Academia de Bellas Artes, Universidad Complutense de Madrid, Prof. Parallo.

    2003. magistrirao na interdisciplinarnim magistarskim studijima na Sveučilištu umjetnosti u Beogradu, na katedri za višemedijsku umjetnost kod Prof.

    V. Radovanovića i Prof. Č. Vasića.

     

    Od početka svoga rada izražava se u više različitih medija i umjetničkih disciplina. Samostalno izlagao u Parizu, Novom Sadu, Somboru, Zagrebu, Parizu, Kopenhagenu, Londonu, Madridu, Zagrebu, Beogradu i na mnogobrojnim značajnim grupnim izložbama u inozemstvu i Ex-YU. Jedan od tvoraca Novog umjetničkog vala začetog početkom osamdesetih godina u SKC-u u Beogradu. Pored slikarstva, autor je i video radova, performansa i umjetničkih radionica iz područja višemedijske umjetnosti. Autor je knjige „Ruke na zemlji“. Više puta nagrađivan za svoj umjetnički rad. Od 1997 godine redovno boravi kao Art rezident u različitim ateljeima u Parizu. Živi i radi u Beogradu. Od 2011. predaje crtanje i slikanje u Centru za likovno obrazovanje Šumatovačka. Djela mu se nalaze u značajnim domaćim i inozemnim kolekcijama muzeja kao i u privatnim kolekcijama.

    Dokumenti

    Name:
    Email:
    Subject:
    Message:
    x

    Video galerija