Novosti

IRI open days - Entrepreneurship and innovation konferencija

IRI open days - Entrepreneurship and innovation konferencija

IRI open days - Entrepreneurship and innovation konferencija
Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu,  8 i 9. svibnja 2017. će se u organizaciji IRI klastera organizirati Enterpreneurship and innovation konferencija koja okuplja relevantne stručnjake iz područja istraživanja i razvoja te pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje s najnovijim trendovima u području organizacije R&D aktivnosti, komercijalizacije tehnologije, dobivanja javnih sredstava i financiranja poslovnih investicija kroz fondove rizičnog kapitala; 
Iskoristite priliku za upoznavanje nacionalnih politika i javno-privatnih platformi za istraživanje i razvoj te financiranje R&D aktivnosti. Profitirajte od tuđih iskustava te iskoristite potencijal IRI quadruple helix inovacijskog sustava za razvoj novih proizvoda i unaprjeđenje Vašeg poslovanja. 
Konferencija je participativnog oblika te protežira rad u manjim skupinama; gdje programom dominiraju panel rasprave, radionice i neformalno druženje; Konferencija je namijenjena istraživačima, tvrtkama i fizičkim osobama koje već rade u R&D sektoru ali žele proširiti krug osoba s kojima surađuju kao i onima koji tek ulaze u ovo područje i žele se upoznati sa mogućnostima suradnje.
Više o događanju i programu možete naći na:  http://iricentar.hr/hr/iriopendays/. Za prisustvovanje potrebna je registracija (https://goo.gl/forms/cBddidez9CwBtWuP2), a program događanja možete preuzeti I na idućem linku. (http://iricentar.hr/wp-content/uploads/2017/04/02.1-Program-IRI-Days-V02.3v.pdf)

 

Dokumenti

Name:
Email:
Subject:
Message:
x