Novosti

 • 6
  srp, 2017

HRT vijesti

U Splitu se održava velika međunarodna konferencija „Advances in Biomedical Research“ na kojoj sudjeluje stotinjak vodećih svjetskih znanstvenika. Raspravlja se o novim dostignućima u biomedicinskim istraživanjima te njihovoj ulozi u otkrivanju lijekova za najčešće bolesti današnjice.

 • 6
  srp, 2017

Dnevnik Novatv

Dr. sc. Igor Štagljar profesor je u Centru za istraživanje života "Terrence Donnelly" na Sveučilištu u Torontu, a u Splitu je, zajedno s profesorima Miroslavom Radmanom i Mladenom Merćepom, organizao prestižnu međunarodnu biomedicinsku konferenciju „Advances in Biomedical Research“ na Mediteranskom institutu za istraživanje života.

 • 28
  tra, 2017

IRI open days - Entrepreneurship and innovation konferencija

Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu,  8 i 9. svibnja 2017. će se u organizaciji IRI klastera organizirati Enterpreneurship and innovation konferencija koja okuplja relevantne stručnjake iz područja istraživanja i razvoja te pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje s najnovijim trendovima u području organizacije R&D aktivnosti, komercijalizacije tehnologije, dobivanja javnih sredstava i financiranja poslovnih investicija kroz fondove rizičnog kapitala; 

 • 16
  ožu, 2017

T-portal

Interview prof. igora Štagljara "T-portalu"

 • 3
  ožu, 2017

Cosmopolitan

Punih 19 godina Cosmopolitan čini svoje čitateljice sretnima i snažnima, no treći put u Cosmovoj povijesti dugoj 6935 dana, koliko je brend prisutan na hrvatskom tržištu, u natječaju “Ja sam više od selfieja” biramo SUPERJUNAKINJE 2017. godine.