Novosti

  Dječja ljetna škola 2014 mediji

  MedILS-ova Ljetna tvornica znanosti za djecu i mlade

  SPLIT, 24. srpnja 2014.

  I ove godine se već tradicionalno na Mediteranskom institutu za istraživanje života – MedILS u Splitu održava Ljetna tvornica znanosti. LJTZ je znanstveno-edukacijski projekt namijenjen djeci u dobi od 10 do 18 godina, koja imaju želju kreativno provesti ljetne praznike proučavajući znanost kroz interakciju s drugom djecom i mladim znanstvenicima. Osnovna poruka svih radionica je ta da mladi, kroz interaktivan i zabavan proces proučavanja svijeta oko sebe mogu razviti svoje intelektualne i kreativne sposobnosti.

  Kao i prethodnih godina program ovogodišnje Splitske Ljetne tvornice znanosti pohađa 60-tak djece i mladih iz cijele Hrvatske, osnovno i srednjoškolskog uzrasta. Radionice vode studenti i apsolventi iz Zagreba i Splita.

  Ovakav tip radionice, prvi put je održan 2007. godine, a ovogodišnja radionica održava se u periodu 21-27.07.2014. godine.

  Pozivamo vas da popratite završnu svečanost LJTZ, u nedjelju 27.07.2014. s početkom u 10:00h, kada će naši mali znanstvenici pred roditeljima prezentirati rezultate svojih znanstvenih istraživanja, a tom prilikom će im biti dodijeljene i diplome.

  Više informacija možete pronaći na:
  http://www.tvornica-znanosti.org/radionice-2014/prijave/split
  https://www.facebook.com/tvornicaznanosti
   

  Za dodatna pitanja, molimo Vas da se obratite Ivanu Novoselu na broj mobitela 098/885-258 ili putem e-maila: ivan.novosel@tvornica-znanosti.org

  Name:
  Email:
  Subject:
  Message:
  x